Perfectă pentru BACK TO ANYTHING cu noua colecție NISSA

Pentru că toamna nu trebuie să treacă neobservată și pentru că BACK TO SCHOOL dă bătaie de cap oricărei fashioniste, magazinul NISSA din Promenada Sibiu a pregătit pentru tine o colecție specială, unică și PERFECTĂ PENTRU BACK TO ANYTHING!

Profită de ocazie și înnoiește-ți garderoba cu o mulțime de culori deosebite sau materiale inovative.

 

 

De la ținute office până la rochii cu print graffiti sau paiete delicate, pene sau cristale strălucitoare, e imposibil să nu găsești ce îți dorești!

Nu sta pe margine ! Strălucește ! Zâmbește!

Cu noile tale ținute NISSA vei  întoarce priviri! Pentru că o știi și tu – oriunde ai fi, ai nevoie de o ținută WOW !

Nu uita, pentru extra idei, aruncă o privire în magazinul din Promenada Sibiu și lasă-te inspirată de culorile și croielile feminine!

E timpul să … descoperi noile colecții!

După o vară plină de activități creative, din 1 septembrie, Promenada Sibiu vine în întâmpinarea toamnei cu noile colecții al sezonului, dar și cu surprize personalizate pentru utilizatorii SPOT.

În perioada 1 – 30 septembrie, fiecare bon scanat în aplicația de loialitate SPOT, înseamnă o șansă de a fi câștigătorul uneia dintre cele 3 ținute SYNERGIA ca urmare a unei trageri la sorți. Ținutele vor fi realizate personalizat, pe dimensiunile câștigătoarelor.

SYNERGIA este o colecție lansată în premieră regională de Promenada Sibiu, concepută într-un parteneriat creativ alături de artista locală Raluca Coșăreanu. Întreaga colecție are la bază spațiul în care ideea a luat naștere, Sibiul, și este inspirată cromatic și estetic de identitatea vizuală a Promenada Sibiu, de efervescența, forma și dinamismul regăsit în centrul comercial.

Este o colecție ludică, într-un joc de forme și culori fresh și cool, completată de accesoriile realizate cu cele mai noi tehnologii, ce leagă și aduc unitate fiecărei piese vestimentare în parte.

E atât de simplu să asortezi ținutele SYNERGIA!

De exemplu, borseta din colecția ludică se potrivește perfect cu o rochie midi albastră din magazinul Sinsay

Pantalonii din colecția SYNERGIA compun două ținute casual, dar foarte chic pentru școală. Asortează-i cu o pereche de pantofi roșii, un pulover și o geantă neagră sau o geacă din denim, o cămașă albă și sneakers. Toate le găsești în magazinul Stradivarius

Asortează cămașa SYNERGIA, pe care o poți câștiga prin tragere la sorți, cu un costum elegant și versatil din magazinul ZARA. Vei putea purta ținuta atât la birou, cât și în weekend, dăcă o vei purta doar cu pantalonii roz.


 

CITEȘTE REGULAMENTUL CAMPANIEI

 

@PromenadaSibiu la Focus in the Park

🎶 Pentru că sunetul ajunge din difuzoare până în sânge… în 24 – 28 august îți dăm întâlnire în Parcul Sub Arini la Focus in the Park

Focus in the Park este un eveniment dedicat muzicii alternative, jazz și contemporane. Festivalul va avea loc în parcul Sub Arini din Sibiu, având confirmați în lineup artiști și trupe precum Irina Rimes, Subcarpați, Omul cu Șobolani și Partizan. Organizatorii promit „cel mai frumos Focus in the Park de până acum„.

La eveniment vor cânta și artiști locali precum: onenightstand, Wildchild Band, The Noise, Crocodile Paradox și Charlie Fălămaș.

Muzica nu se va opri niciodată pentru că la butoane vor fi: Vlad Dobrescu, Yardie Flo, DjDark, FunkyDrop, Coralie de Gonzaga, Lowelt, Disconnected, Tutzi, Mate, Ioana și Kiki.

Pentru iubitorii de muzică și utilizatorii SPOT am pregătit spații speciale de relaxare, o zonă instagramabilă pentru momente memorabile, dar și premii instant.
Între concerte te așteptăm la relaxare în zona special amenajată cu pufi, măsuțe, butoaie și multă energie bună. Nu lipsește canapeaua personalizată cu cele mai cool pattern-uri din colecția proprie, Synergia by Promenada.
Aleea cu flori colorate îi va ghida pe spectatori spre scenă, iar cei care vor să păstreze amintirea festivalului vor putea descoperi locul perfect pentru poze de Instagram cu decoruri cool.
Utilizatorii SPOT, precum și cei ce își vor descărca pe loc aplicația de loialitate sunt așteptați la zona cu premii, unde au posibilitatea de a extrage din urnă cadoul: codițe împletite by Braid Trends, realizate de Mădălina Panduru, hair stylist cunoscut și prezent la festivalurile din Sibiu, căști și tote bags Promenada sau vouchere din partea celor mai cool branduri prezente în centrul comercial precum Nobila Casa, Cador, Levi’s, Noodlepack, Pandora, Sabon, Skechers, Sofiaman, Take5coffee. Printre premiile oferite de parteneri se numără vouchere valorice, reduceri de până la 50% sau oferte 3 la preț de 2.
Intrarea la eveniment este liberă. Toți cei ce își doresc să își descarce aplicația SPOT o pot face gratuit din atât din Google Play, cât și din App Store Pe lângă premiile din cadrul festivalului, fiecare sesiune de cumpărături cu SPOT aduce puncte de loialitate, multe extra beneficii și oferă posibilitatea de a cheltui punctele de loialitate acumulate în aplicație pe o gama complexă de recompense și premii speciale.
Trăiește vibrația celui mai frumos Focus in the Park de până acum!

 

Expozitie fashion SYNERGIA

Sibienii sunt invitați să descopere SYNERGIA, colecția proprie de haine Promenada Sibiu, în cadrul unei expoziții creative!

După lansarea în cadrul Feeric Fashion Week a propriei colecții de haine alături de Raluca Coșăreanu, designer local, Promenada Sibiu deschide pentru publicul larg o expoziție cu toate ținutele Synergia, dar și cu imagini ce ilustrează procesul creativ, de la schițe de producție, la poze din timpul defilărilor.

Vizitatorii se vor putea inspira din noua colecție până pe 30 septembrie, la etajul 1, lângă magazinul Orange.

Vei putea descoperi ținutele, care sunt fie full outfits, fie neutre, monocrome în roșu, albastru, verde, galben sau portocaliu, personalizate cu accesorii contemporane, minimaliste, iar pasionații de modă vor putea vedea cum se construiește o colecție pas cu pas.

Raluca Coșăreanu, un artist pluridisciplinar, designerul colecției și partenerul creativ al Promenada Sibiu, declară:  Colecția SYNERGIA conturează un personaj feminin versatil, pentru care atemporalul este motiv de construcție identitară a unui stil vestimentar unic. Trendul contemporan se construiește și se inspiră din studiul și tiparele diverselor perioade sartoriale, în construcții hibrid și interpretări creative.

Patternurile cromatice construite din jocul unei identități vizuale consacrate și recognoscibile, precum și accesoriile realizate cu noile tehnologii, reprezintă interludiul care leagă și aduc unitate fiecărei piese vestimentare în parte. Când deconstruim ținutele, fiecare în sine ține loc de piesă dramatică de sine stătătoare. Adunate, se contopesc într-o suită de timpi și timpuri. Trecut și viitor își găsesc spațiul performativ în puterea lui acum”.

Întreaga colecție este infuzată creativ de tot ceea ce definește spațiul în care ideea a luat naștere, Sibiul, și este inspirată cromatic și estetic de identitatea vizuală a Promenada Sibiu, de efervescența și dinamismul centrului comercial.

Expoziția este accesibilă gratuit. 

Synergia by Promenada X Sibiu Raluca Coșăreanu

Promenada Sibiu anunță, în premieră regională, lansarea primei colecții proprii de haine, concepută într-un parteneriat creativ alături de artista locală Raluca Coșăreanu.

Întreaga colecție are la bază spațiul în care ideea a luat naștere, Sibiul, și este inspirată cromatic și estetic de identitatea vizuală a Promenada Sibiu, de efervescența, forma și dinamismul regăsit în centrul comercial.

Este o colecție ludică, într-un joc de forme și culori fresh și cool, completată de accesoriile realizate cu cele mai noi tehnologii, ce leagă și aduc unitate fiecărei piese vestimentare în parte.

Colecția este compusă din 14 ținute: full outfits sau neutre în roșu, albastru, verde, galben sau portocaliu, personalizate cu accesorii contemporane, minimaliste și este dedicată femeilor curajoase, care își spun povestea propriei identități prin stilul vestimentar ales. Fiecare piesă în parte este obiect vestimentar ce atrage atenția, iar împreună creează outfituri ce spun o poveste estetică specială.

Colecția SYNERGIA conturează un personaj feminin versatil, pentru care atemporalul este motiv de construcție identitară a unui stil vestimentar unic. Trendul contemporan se construiește și se inspiră din studiul și tiparele diverselor perioade sartoriale, în construcții hibrid și interpretări creative” declară Raluca Coșăreanu, designerul colecției și partenerul de inspirație al Promenada Sibiu.

Raluca este un artist pluridisciplinar, câștigătoare a multiple premii și distincții la Gala UAD Cluj-Napoca, Strzemiński Academy of Fine Art in Łódź. Polonia, Inspired Contest Section Fashion design sau  Romanian Fashion Week, Iași.

Pasionații de modă au avut posibilitatea de a descoperi deja colecția SYNERGIA în cadrul Feeric Fashion Week

E timpul pentru… SUMMER SALE!

Reducerile de vară vin la Promenada Sibiu  cu premii instant*: un card cadou pentru accesorizarea ținutei tale de festival sau, săptămânal prin tragere la sorți, abonamente full pass la UNTOLD pentru două persoane!

Cum poți să le câștigi?

🛍️ cumpără de minimum 200 lei în perioada 08 iulie – 15 august;

📱 accesează: „Răzuiește și Câștigă” în aplicația SPOT;

📍vii la Info Point să primești premiul instant

În plus, te înscrii la tombola săptămânală, unde poți câștiga prin tragerea la sorți: un abonament full pass la UNTOLD pentru două persoane.

*Premiile instant se acordă în limita stocului disponibil

Descoperă o parte dintre super reducerile de vară din magazinele #PromenadaSibiu AICI.

Te așteptăm cu drag să ne vizitezi!

 

E timpul pentru … vara ta de festival!

 

Reducerile de vară vin la Promenada Sibiu cu premii instant*: un card cadou pentru accesorizarea ținutei tale de festival

Cum poți să le câștigi?

🛍️ cumpără de minimum 200 lei în perioada 08 iulie – 15 august;

📱 accesează: „Răzuiește și Câștigă” în aplicația SPOT;

📍vii la Info Point să primești premiul instant

Descoperă regulamentul campaniei AICI

*Premiile instant se acordă în limita stocului disponibil

 

Te așteptăm la Promenada Sibiu!

Regulamentul campaniei AICI.

Promenada Sibiu pentru PAV și Festivalul Internațional de teatru

🎭Cea de-a 29 ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se desfășoară în perioada 24 iunie şi 3 iulie, în parteneriat cu PAV iar noi suntem bucuroși să se alăturăm ediției din acest an.

Promenada Sibiu se transformă într-un spațiu artistic multifuncțional, în perioada 24 iunie – 3 iulie,  găzduind instalații artistice și expoziții de artă contemporană, precum și momente artistice, prin platforma de arte vizuale PAV, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Timp de 10 zile, la etajele 1 și 2 din centrul comercial vizitatorii pot intra în atmosfera de festival specifică orașului în perioada FITS, vizitând gratuit spațiile dedicate artei. Promenada Sibiu devine astfel, alături de alte 15 locații din oraș, unul din spațiile expoziționale PAV. Programul de vizitare este cuprins în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Centrul comercial devine spațiu necovențional de artă contemporană

Inițiativa PAV, aflată la prima ediție își propune să aducă arta contemporană mai aproape de public, prin expunerea unor artiști și asociații în spații neconvenționale. Artistul sibian Dan Perjovschi, alături de curatoarea Iris Ordean facilitează promovarea unor voci artistice de pe plan local, cât și a unora de renume din restul țării sau din Germania.

Printre instalațiile din Promenada Sibiu se numără „Walze” a artistului german Johannes Vogl. Aceasta se află la etajul 1(în proximitatea magazinului Orange) și arată precum o „sculptură” contemporană de aproximativ 400 de kg., formată din structuri de oțel și 138 de pantofi. Lucrarea, de neexplicat la prima vedere, este de fapt foarte bine ancorată în realitatea zilelor noastre, abordând tema marilor adunări sau a migrațiilor de oameni. Ea poate fi folosită ca o mașină: împinsă de 2 persoane se poate rostogoli, iar pe o pajiște sau un câmp de zăpadă creează în urma sa impresia unui spațiu traversat de sute de oameni deodată.

Începând cu 25 iunie, Anamaria Șuț, artist local, ne invită să interacționăm cu lucrarea sa „Les Levres Rouges”, instalată la etajul 2. Broșele de catifea în forma buzelor artistei sunt deja un brand în Sibiu. Parte din lucrare este și un perete de cretă pe care se poate scrie/desena cu creta, tocmai evoluția acestei interacțiuni fiind cheia conceptului.

CineGold, cinematograful din cadrul centrului comercial, va fi gazda filmului de lungmetraj-documentar al artistei Ana Dumitrescu, respectiv și a unei expoziții de fotografie analog cu portrete. Filmul se numește TRIO și poate fi urmărit luni, 17 iunie. După proiecție, cei doi protagoniști din rolurile principale vor fi prezenți în sală, alături de regizoare, pentru o sesiune Q&A cu publicul. Trailerul filmului este disponibil aici: https://www.youtube.com/watch?v=iSRDCMtXPmA.

Artista Ioana Sisea ne uimește cu instalația “De aici până aici”, expusă la etajul 1 lângă magazinul Sinsay, într-un spațiu nefinisat în mod intenționat. Exteriorul, decorat cu hârtie de împachetat ne duce cu gândul la cadouri, în timp ce „sculpturile” din săpun expuse în interior vorbesc subtil despre vulnerabilitatea lucrurilor.

Altă expoziție, de asemenea în zona magazinului Sinsay de la etajul 1, oferită de Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen (A.L.E.G) este “Și eu reușesc”, care promovează egalitatea de gen și apără drepturile femeilor și a copiilor afectați de violența de gen.

Duminică, 3 iulie, platforma de arte vizuale PAV își încheie momentele artistice oferite sibienilor la Promenada Sibiu cu un concertul acustic ce marchează încheierea expozițiilor, susținut de artistul Winael Baldus pe terasa centrului comercial.

Pentru mai multe informații despre întreg conceptul și ediția 2022 a Festivalului Internațional de Teatru aici: https://www.sibfest.ro/ro/platforma-de-arte-vizuale#.

Te așteaptăm în Promenada Sibiu, la etajele 1 și 2 să descoperi expoziții de artă contemporană, instalații artistice și multe alte surprize.

🎭Accesul este gratuit! 

 

KIDS DAY la Promenada Sibiu

Duminică, 19 iunie, orele 11.00 – 15.00, toți copii cu chef de distracție sunt așteptați la Promenada Sibiu, la etajul 1.

Am pregătit un program special cu activități distractive pe placul tuturor:

🎈atelier de modelat baloane;

🌈atelier de cărămizi colorate;

🧙personaje de  poveste

Participarea este gratuită și distracția garantată!

Haideți la joacă!

 

Promenada Sibiu participă la Maratonul Internațional de la Sibiu

Promenada Sibiu este prezentă la eveniment cu o activare fresh, specială pentru alergătorii de la Maraton. Astfel, participanții la eveniment se pot hidrata înainte sau după eveniment cu sucuri și freshuri naturale și își pot încărca bateriile cu batoane energizante sau cu fructe variate și proaspete.

De asemenea, fotolii – puf confortabile, colorate și pregătite de relaxare se vor afla la dispoziția doritorilor, pe măsura efortului fizic depus.

Mai mult, membri ai echipei de management Promenada Sibiu & Shopping City Sibiu se alătură strângerii de fonduri pentru Asociația Baby Care și aleargă și ei în cadrul Maratonului, alăturându-se celorlalți participanți.