Promenada Sibiu
 • Despre cardul cadou Promenada Sibiu

  Acum îți poți arăta recunoștința față de prieteni, colegi și familie dăruindu-le posibilitatea de a-și alege cadoul dorit.

  Cardul cadou poate fi achiziționat de la Info Point cu valoare de 50 RON, 100 RON, 200 RON și 500 RON –  gata să satisfacă gusturi și preferințe extrem de variate, întrucât vor putea fi folosite în peste 50 de magazine și restaurante.

  Program Info Point: luni – vineri, 10:00 – 21:00
  Telefon: 0743140399  Email: contact@promenadasibiu.ro

 • Termeni și condiții de utilizare

  • Lista magazinelor poate suferi modificări în orice moment. Pentru a avea acces la cele mai noi informații, vă rugăm să consultați pagina în aceeași zi în care doriți să folosiți voucherele cadou.

  • Contravaloarea unui voucher cadou reprezintă echivalentul sumei înscrise pe acesta.

  • Voucherul cadou nu poate fi preschimbat în bani, schimbat şi nici răscumpărat.

  • Nu sunt acceptate vouchere cadou pentru plata cumpărăturilor a căror valoare totală este mai mică decât valoarea voucherelor folosite. Nu este necesar că valoarea produselor cumpărate să fie aceeaşi cu valoarea voucherului. Diferenţa va putea fi plătită cu cash sau cu cardul, în funcţie de politica magazinului participant.

  • Voucherele cadou pot fi combinate pentru a obţine valoarea dorită. Clienţii pot plăti întreagă suma cu vouchere sau pot achita diferenţa de bani.

  • Voucherele cadou pot fi utilizate pentru a achiziţiona orice produs din magazinele participante.

  • Voucherele cadou nu sunt valabile în cazul în care nu au aplicate holograme sau dacă hologramă prezintă deteriorări de orice fel.

  • Falsificarea Voucherului Cadou constituie fraudă.

  • Daca termenul de valabilitate a expirat si voucherul cadou nu a fost consumat, aceasta nu poate fi schimbat cu alt voucher cu termen valabil. Voucherul cadou trebuie folosit pana la data expirarii.

  • Termenul de valabilitate al cardului este înscris pe acesta.

  • Cardurile cadou valabile pana la finalul anului in curs, se comercializeaza incepand cu luna octombrie a anului anterior, iar cele noi care expira in anul urmator se comercializeaza incepand cu luna octombrie a anului in curs.

  TERMENI ŞI CONDIŢII REFERITOARE LA PROGRAMUL DE GIFT CARD

  Art. 1. Descrierea Programului

  Festival Shopping Center S.R.L, cu sediul social în Bucuresti, Calea Floreasca, Nr. 169A, Floreasca 169, Cladirea A, etajul 5, sectiunea A5.1, biroul nr. 04, Sector 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/11313/2018, având Cod Unic de Înregistrare 24031527, atribut fiscal RO, cont RO22 RZBR 0000 0600 1051 7610 deschis la Raiffeisen Bank, legal reprezentată prin Alexandra Cristian, în calitate de Mandatar, derulează în cadrul centrului comercial Promenada Sibiu un program de acordare gift card („Programul”), care pot fi folosite fie de către persoanele care le achiziționează, fie de persoanele cărora le-au fost acordate cu titlu de cadou.

  Art. 2. Locul desfășurării Programului

  2.1. Gift cardurile pot fi folosite exclusiv în magazinele participante la Program din cadrul centrului comercial Promenada Sibiu, situat în Sibiu, str. Lector, nr.1-3A, jud. Sibiu („Centrul Comercial”).

  2.2. Lista actualizată a magazinelor participante poate fi accesată oricând la: https://promenadasibiu.ro/giftcard/.

  Art. 3. Termenii și condițiile  de utilizare a gift cardurilor

  3.1. Gift cardurile sunt de 20(douazeci) de Lei, 30 (treizeci) de Lei, 50 (cincizeci) de Lei, 100 (o suta) de Lei, 200 (o doua sute) de Lei si 500 (cinci sute) de Lei, valoare ce este înscrisă pe gift card.

  3.2. Gift cardul prezintă următoarele elemente de siguranță: o hologramă înseriată aplicată pe gift card.

  3.3. Gift cardurile nu pot fi preschimbate în bani (parțial sau total),  înlocuite, returnate în vederea recuperării sumelor de bani achitate pentru respectivele gift carduri și nici nu se poate acorda rest de bani la gift cardurile folosite în magazinele participante.

  3.4. Nu sunt acceptate gift carduri pentru plata cumpărăturilor a căror valoare totală este mai mică decât valoarea gift cardurilor folosite. Nu este necesar ca valoarea produselor cumpărate să fie aceeaşi cu valoarea gift cardului, diferenţa în plus putând fi plătită cu cash sau cu cardul, în funcţie de formele de plată pe care le acceptă magazinul participant.

  3.5. Gift cardurile pot fi combinate pentru a obţine valoarea dorită. Clienţii pot plăti întreaga sumă cu gift carduri sau pot achita diferenţa de bani dacă este cazul.

  3.6. Gift cardurile pot fi utilizate pentru a achiziţiona orice produs din magazinele participante; nu există produse excluse sau de valoare prea mare care să fie exceptate de la Program.

  3.7. Gift cardurile nu sunt v​alabile în cazul în care nu au aplicată holograma sau dacă holograma prezintă deteriorări de orice fel.

  3.8.  Falsificarea gift cardului reprezintă fraudă.

  3.9. Gift cardurile pot fi utilizate numai până la data expirării tipărită pe acestea. Gift cardurile nu pot fi utilizate ca mijloc de plată în magazinele participante la o dată, ulterioară celei inscripţionate pe acestea, valabilitatea lor neputând fi extinsă.

  3.10. Gift cardurile al căror termen nu mai este valabil ori cele deteriorate nu pot fi schimbate cu alte gift carduri valabile.

  3.11. Cardurile cadou valabile pana la finalul anului in curs, se comercializeaza incepand cu luna octombrie a anului anterior, iar cele noi care expira in anul urmator se comercializeaza incepand cu luna octombrie a anului in curs.

   

  Art. 4. Dispoziții finale

  4.1. Termenii și condițiile prezentului Program nu intră sub incidența Legii nr. 165/2018 privind acordarea biletelor de valoare sau a Ordonanţei de Urgenţă nr. 113/2009 privind serviciile de plată.

  4.2. Prin achiziţionarea gift cardurilor, cumpăratorii, sau, dupa caz, persoanele cărora li se acordă aceste gift carduri sunt de acord cu termenii și condițiile prezentului Program.

  4.3. Termenii și condițiile prezentului Program pot fi consultate în mod gratuit pe website-ul Centrului Comercial, pe pagina https://promenadasibiu.ro/giftcard/, precum şi la Biroul Info Desk din cadrul Centrului Comercial.

  4.4. Festival Shopping Center SRL își rezervă dreptul să modifice acești termeni și condiții, noua versiune urmând a fi disponibilă pe website-ul Centrului Comercial, pe pagina https://promenadasibiu.ro/giftcard/, precum şi la Biroul Info Point din cadrul Centrului Comercial.

 • Locații în care pot fi folosite cardurile cadou:

Mergi la secțiune