SPOT the Mall

SPOT the Mall

O aplicație, zeci de beneficii!

Cumpărăturile la Promenada Sibiu iți aduc acum reduceri la magazinele preferate, beneficii cool, acces la evenimente exclusive și recompense speciale.

Downloadează SPOT, înregistrează-te și primești 100 de puncte bonus.

Aplicația SPOT transforma fiecare vizită la mall într-o experiență unică iar zi de zi ești conectat la cele mai cool & fashionable noutăți.

Fiecare sesiune de shopping este răsplătită cu puncte de loialitate, prin care poți debloca noi beneficii și surprize, precum reduceri la magazinele favorite, premii speciale, cadouri și vouchere la magazinele partenere.

Înrolează-te in programul de fidelizare My SPOT si te bucuri de beneficii exclusive ce pot fi accesate în oricare dintre mallurile din portofoliul NEPI Rockcastle din Romania.

BENEFICII

Benefit

Acces rapid către informații și noutăți despre mall-ul tau favorit

Benefit

Vouchere de cumpărături, premii și recompense în baza punctelor de loialitate acumulate în aplicație.

Benefit

Reduceri la magazinele partenere, beneficii exclusive și funcționalități personalizate.

Mall-ul tau preferat la un click distanta. Downloadează SPOT chiar acum!

 

Ai folosit deja aplicația? Feedback-ul tău este important pentru noi. Lasă-ne un mesaj cu sugestiile tale.

ÎNTREBARI FRECVENTE

1. Ce este aplicatia SPOT?

SPOT este aplicația mobilă destinată clienților centrelor comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle.

Cu aplicația SPOT fiecare vizită la mall se transformă într-o experiență unică iar zi de zi ești conectat la cele mai cool & fashionable noutăți.

Fiecare sesiune de shopping în mall este răsplătită cu puncte de loialitate, prin care poți debloca noi beneficii și surprize, precum reduceri la magazinele favorite, premii speciale, cadouri și vouchere la magazinele partenere

Programul de fidelizare “My SPOT” iți aduce reduceri speciale și beneficii exclusive ce pot fi accesate în oricare dintre mallurile din portofoliul NEPI Rockcastle din Romania.

Descarcă aplicația SPOT și ai parte de:

  • Acces rapid către informațiile despre centrul comercial, servicii, oferte și noutăți.
  • Programul de fidelizare My SPOT: pentru fiecare achiziție efectuată în centrele comerciale, în baza scanării bonului de cumpărături, primești puncte de loialitate SPOT.
  • Reduceri la magazinele partenere, beneficii exclusive și funcționalități personalizate.
  • Opțiunea de a achiziționa premii, vouchere de cumparaturi sau recompense în baza punctelor de loialitate acumulate în aplicație.
  • experiența mai simplă de navigare în mall prin utilizarea hărților interactive de navigare, pentru a ajunge cât mai ușor la magazinul dorit
  • Notificări personalizate pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte speciale și evenimente
  • singură aplicație prin care se poate accesa orice mall din portofoliul NEPI Rockcastle. Statutul obținut în programul de loialitate “MY SPOT” devine valabil în toate centrele comerciale înrolate în aplicație.

Aplicația mobilă SPOT este destinată clienților centrelor comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle, din care fac parte 20 de centre comerciale în cele mai importante orașe din România.

2. Crearea de cont în aplicația SPOT presupune vreun cost din partea utilizatorului?

Descărcarea și utilizarea aplicației este gratuită. Cu toate acestea, în momentul folosirii aplicației de către utilizatori este posibil ca aceștia să plăteasca costurile impuse de către operatorii de internet, date sau telefonie mobile, cum ar fi taxele de conectare și navigare internet.

3. Cum câștig puncte și care este valabiliatea acestora?

Pentru a câștiga puncte trebuie să ai aplicația descărcată, să îți faci cont și să scanezi bonurile de cumpărături în maximum 48 de ore de la achiziție, urmărind instrucțiunile din aplicație. În plus, poți primi puncte pentru activități precum: recomandarea SPOT către un prieten, check-in in mall, etc.

Numărul de puncte oferit pentru fiecare dintre acțiunile de mai sus este dinamic și este menționat în secțiunea My SPOT.  Mai multe detalii in sectiunea My SPOT.

Punctele câștigate, expiră în termen de 12 luni de la primirea acestora, daca nu sunt cheltuite.

4. Bonurile sunt prea lungi. Cum pot să le scanez corespunzator?

În cazul în care bonul tău este mai lung și nu poate fi citit de către scannerul din aplicația SPOT, te rugăm să împăturești bonul astfel încât să poate fi citita partea sus a acestuia (magazin, adresă, cod fiscal), totalul și partea de jos a bonului (data, oră, cod RL).

5. Cum pot să îmi cheltui punctele?

Pentru a-ți cheltui punctele poți să alegi oricare dintre cadourile din secțiunea My SPOT -> Spend Now Pentru a putea fi revendicat, cadoul ales trebuie să aibă valoarea mai mică sau egală decât numărul de puncte disponibil în contul tău.

6. Cum pot intra în posesia cadourilor și serviciilor din aplicație?

Pentru a intra în posesia cadourilor și beneficiilor din aplicație te rugăm să rezervi cadoul sau beneficiul și să urmezi intrucțiunile și pașii transmiși pe mail ca urmare a rezervării unui cadou.

7. Trebuie să fiu în mall pentru a scana bonurile de cumpărături?

Poți să scanezi bonul de cumpărături și acasă. Tot ce trebuie să faci este să nu depășești 48 de ore de la achiziție. În caz contrar, bonul nu va fi acceptat pentru scanare.

8. Nu reușesc să scanez un bon de cumpărături. Ce fac?

Pentru a scana un bon de cumpărături este nevoie să accesezi secțiunea “Scanează Bon” din aplicație. Bonurile se pot scana doar în condițiile în care ești logat în aplicație. Aplicația nu permite acțiunea de scanare bonuri și acumulare de puncte în cazul utilizatorilor care nu sunt logați.

9. Am incercat să mă loghez sau să îmi fac un cont în aplicația SPOT și am primit o eroare. Ce fac?

Dacă te-ai asigurat că toate datele introduse sunt corecte (adresă de mail, telefon, parolă, etc.) și nu reușești în continuare să te conectezi te rugăm să ne trimiți un mesaj pe support@myspot.space în care să ne precizezi adresa de mail și tipul de telefon folosit pentru logare.

10. Dacă nu îmi amintesc parola sau vreau să o schimb, cum procedez?

Pentru a îți schimba parola este nevoie ca din ecranul de logare să apeși pe “Am uitat parola”.

11. Cum pot să îmi modific datele personale?

Pentru a putea să îți modifici datele personale din SPOT este nevoie să accesezi Contul Meu -> Detalii Personale. Pentru detalii cu privire la prelucrarea datelor tale personale in aplicatia SPOT te rugam sa accesezi Nota de Informare.

12. Cum îmi pot șterge contul?

Ne dorim să te bucuri de beneficiile aplicației SPOT cât mai multi timp. Cu toate acestea, dacă alegi să îți stergi contul poți face asta din sectiunea Contul Meu -> Setari Cont. Trebuie să ai în vedere că ștergerea contului aduce cu tine ștergerea tuturor punctelor și beneficiilor.

13. Unde pot să vizualizez Termenii și Condițiile aplicației SPOT?

Pentru a vizualiza Termenii si Condițiile aplicației te rugăm să accesezi Termeni si Conditii.