Promenada Sibiu a lansat a doua ediție a colecției fashion SYNERGIA, într-o prezentare de modă out of the box, în cadrul Feeric Fashion Week, pe 21 iulie 2023. Publicul a asistat la un performance artistic de dans contemporan, pe parcarea supra-etajată a centrului comercial, susținut de Sibiu Dance Academy.

   Colecția SYNERGIA a fost concepută în parteneriat creativ cu artista locală Raluca Elena Coșăreanu, căreia anul acesta i s-a alăturat artistul vizual Alex Cînean. Piesa de rezistență a expoziției a fost clasicul hanorac, reinterpretat și prezentat sub forma unei mini-colecții ce cuprinde șapte ținute unice.

   Promenada Sibiu nu este doar un centru comercial, este un spațiu al confluentei dintre cultură, artă și modă. Lansarea noii colecții SYNERGIA arată încă o dată dorința noastră de a promova creativitatea locală și de a oferi o platformă pentru inovație în designul vestimentar. Colecția noastră proprie de haine reinterpretează și reinventează piese clasice, cum ar fi hanoracul, printr-un dialog creativ între formă și funcție, clasic și contemporan. Este mai mult decât modă, este o expresie a spiritului urban stylish care ne caracterizează

   Designerul Raluca Elena Coșăreanu a eliminat structura convențională și clasică a unui hanorac și a reconstruit folosind decupaje asimetrice și proporții exagerate, astfel încât să atingă o armonie unică între volumetria corpului și obiectul vestimentar. Prin unicitatea lor, noile creații estompează linia dintre modă și artă.

   În ceea ce privește cromatica, designerul a optat pentru predominanța alb-negru, iar accentele de culoare și textură au fost applicate manual de Alex Cînean, folosind diferite tehnici artistice precum utilizarea de spray, șabloane, culori acrilice pentru textile și culori flourescente inspirate din indentitatea vizuală Promenada Sibiu: roșu, galben, albastru, verde și oranj.

   Având în vedere tehnicile unice de aplicare a culorilor și texturilor, fiecare hanorac din colecție poate fi tratat ca o piesă în ediție limitată. Această abordare asigură exclusivitatea și evidențiază măiestria din spatele fiecărei piese vestimentare. Combinația materialelor frenchterry și fâș cu accesoriile din zona sport, precum catarame trident, carabine, panglică ripsată, benzi, elemente metalice, permit intervenții ce modifică volumetria și remodelează ținuta până la individualizare. Cel care poartă produsul are puterea de a-l transforma, de a-l recalibra în acord cu specificul personalității proprii ”, explică designerul Raluca Elena Cosăreanu.

   Întreaga colecție are la bază spațiul în care ideea a luat naștere, Sibiul, și este inspirată cromatic și estetic de identitatea vizuală a Promenada Sibiu, de efervescența, forma și dinamismul regăsit în centrul comercial.

   Machiajul și hairstylingul modelelor au fost armonizate cu piesele vestimentare prin elementele grafice de la nivelul ochilor și liniile fine ce conturează fața într-o abordare artistică uimitoare. Descoperă noua colecție în imaginile de mai jos 👇🏻

   PIC 1.jpg

   PIC 2.jpgPIC 3.jpg

   PIC 4.jpg

   PIC 5.jpg

   PIC 6.jpg

   Data evenimentului

   21 Iul. 2023 00:00 - 31 Dec. 2023 01:00

   Download SPOT

   apple-download-icongoogle-download-icon

   Cel mai nou eveniment

    Christmas at Promenada Sibiu
   08:00 28.11.2023 - 20:00 23.12.2023Află mai multe