Dăruiește speranță la Promenada Inimilor | Promenada Sibiu

🌸Primăvara aduce mereu speranță, încredere și bucurie, iar la Promenada Sibiu transformăm aceste sentimente în fapte bune. Între 29 martie și 21 aprilie, te invităm să te alături celei de-a patra ediții a campaniei de implicare în comunitate - Promenada Inimilor. ❤️

În cadrul acestei campanii de suflet, ne propunem să susținem A.L.E.G. Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen și să venim în sprijinul persoanelor care se confruntă cu diferite forme ale abuzului, unele vizibile precum violența fizică, dar și forme mai puțin vizibile, care pot lăsa urme adânci: violența emoțională, economică, socială, ș.a.

Astfel, pentru  fiecare bon de cumpărături de minimum 100 lei, pe care tu îl scanezi în aplicația SPOT, între 29 martie și 21 aprilie, Promenada Sibiu donează 20 lei către A.L.E.G. Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen.

Cum te implici? ➡️ După ce faci shopping în Promenada Sibiu, vino cu bonul la Info Point și înscrie-te pe lista celor care dăruiesc speranță. 

Vei primi instant din partea noastră, în semn de recunoștință, o broșă a donatorului* – simbol al campaniei: un accesoriu în formă de inimă. ❤️

*Premiile instant se vor acorda în limita stocului disponibil. O persoană poate ridica maximum 3 premii instant pe toată perioada campaniei.

_OSR8973.jpg

Implică-te în campania #PromenadaInimilor și vino să admiri decorurile inedite!

_OSR8980.jpg

Împreună, putem crea o lume mai justă și mai sigură pentru toate femeile!

_OSR8961.jpg

Data evenimentului

29 Mart. 2024 08:00 - 21 Apr. 2024 19:00

Download SPOT

apple-download-icongoogle-download-icon

Cel mai nou eveniment