Stay Fit Gym

Sibienii au un motiv în plus să meargă la mall: noul centru de fitness și aerobic Stay Fit Gym s-a deschis în Promenada Sibiu, la nivelul 2 și dispune de patru zone de antrenament: fitness, cardio, group aerobic și functional training, și peste 50 de aparate, pentru a antrena toate grupele musculare.

Sibienii au de ales dintre cele 20 de tipuri de antrenamente disponibile, adaptate după nevoile și capacitățile fiecăruia, de la clase potrivite pentru oricine, și până la clase mai avansate, dedicate celor deja obișnuiți cu sportul.

Centrul Stay Fit Gym din Promenada Sibiu va fi deschis zilnic, de la 07.00 la 23.00 în timpul săptămânii, și de la 10.00 la 22.00 în weekend.

Stay Fit Gym este un brand 100% românesc și una dintre cele mai mari rețele de fitness & aerobic din România. Centrele sunt dotate cu cele mai noi echipamente, iar antrenorii sunt pregătiți astfel încât să ajute clienții să ajungă la cele mai bune rezultate într-un timp optim.

Stay Fit Gym oferă servicii de fitness (strength, cardio, functional training), cycling și aerobic (zumba, circuit, pump, step & tone, abs & butt, pilates, yoga etc), accesibile pe baza abonamentelor HERO și SuperHERO  – care se ieftinesc constant.

Mai multe detalii pe stayfit.ro

Lee Cooper & Timeout

Lee Cooper

Lee Cooper este încă din anul 1908 un brand popular în lumea modei și, în special, în cea a denimului autentic. Compania britanică a fost înființată în zona East End a Londrei, de Morris Cooper, și a ajuns, la nivel global, să fie un pionier al vestimentației casual, perfectă pentru activități cotidiene, dar și un pionier al denimului de calitate, cu care se identifica de mai bine de 100 de ani.

Datorită acestei pasiuni pentru denim și a dorinței de a fi fidel calității, brandul Lee Cooper a ajuns să fie recunoscut la nivel mondial și să aibă 40 de parteneri de vânzări în peste 100 de țări. Lee Cooper are peste 4000 de magazine, mai mult de 500 dintre acestea fiind magazine proprii, iar succesul de care se bucură este din ce în ce mai mare, cu fiecare an care trece compania anunțând profit în creștere.

Și, chiar dacă piesele colecțiilor sale sunt perfect ancorate în prezent, Lee Cooper nu uită în niciun an de cei trei piloni pe care și-a construit identitatea: spiritul britanic, cultură muncii și muzică, oferind publicului sau haine care le combină perfect pe toate cele trei.

Timeout

Credem cu tărie că un brand vestimentar nu ar trebui purtat ca un simbol al statutului social. Considerăm că un brand autentic ar trebui să fie un sinonim al hainelor confortabile şi excepţionale, un brand optimist, total dedicat inovaţiei şi explorării unor noi stiluri. Cu alte cuvinte, am creat brandul TIMEOUT pentru cei care sunt gata să îşi trăiască viaţă la maxim, înconjuraţi de prieteni, scufundaţi în dragoste şi fericire, care nu tolerează discriminarea, şi care nu vor să piardă nicio clipă fiind egoişti.

De îndată ce am realizat că ideile ce stau la bază TIMEOUT şi primele colecţii câştigă recunoaştere printre ingenioşii modei cu filozofii de viaţă asemănătoare, am traversat îndrăzneţi oceanul şi am introdus brandul TIMEOUT multor ţări europene încă din 1995.

Încă adept al ideilor fondatoare, TIMEOUT a devenit o familie globală în creştere, de designeri şi personal prietenos din toate colţurile lumii, uniţi prin dăruirea comună şi nerezervată către filozofia FEEL ALIVE.

 

Hervis

Motto-ul Hervis Get Movin’ simbolizeaza dedicatia Hervis pentru un stil de viata mai bun prin miscare. Hervis este unul dintre marii sustinatori ai sportului in Europa, fiind partener in organizarea majoritatii evenimentelor sportive pentru amatori si profesionisti, in tarile in care activeaza. Produsele apartinand a peste 40 de branduri internationale si marca proprie, sunt oferite in reteaua Hervis Sports la cele mai bune preturi si sunt dedicate activitatilor zilnice recreative si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apa, etc.).Hervis Sports and Fashion SRL apartine 100% grupului SPAR Austria.

www.hervis.ro

Grid

#THENEWSPORTCODE Lumea digitală se contopește cu cea analogică într-o matrice dedicată stilului street fashion. GRID e noul limbaj în materie de sneakers și a ajuns deja sub ”microscopul” specialiștilor. #CuAtitudine #GRID#TheNewSportCode Pasionații de sneakers vor găsi în magazinul nostru branduri de renume și anume: Nike, adidas, Puma, New Balance, Jordan, Converse și multe altele. Vă așteptăm în magazin.

www. grid-sport.ro

Buzz

Buzz Sneaker Station, destinatia pasionatilor de sneakers  Orașul ne inspira, iar Buzz  il redefineste in fiecare zi, pentru ca iubeste cultura citadina si tot ce reprezinta ea. BUZZ Sneaker Station Romania este destinatia ideala pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmeaza ultimele trenduri sau pentru cei indrazneti care isi stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul detine o gama variata de modele de sneakers din diferite zone ale stilului urban: retro, futurist, clasic, actual. Buzz Sneaker Station, prima destinatie inainte de a cuceri orasul. Design-ul magazinului este modern, cu influențe industriale și street art, completand perfect look-ul urban al colecțiilor din raft. Fiecare model de incaltaminte reda cu succes stilul metropolitan, intr-un mod unic, cool si confortabil. Majoritatea colectiilor fac parte din linii de ediții de limitate, astfel ca aceste modele se gasesc doar in magazinele BUZZ. Misiunea BUZZ Romania este de a promova o noua cultura de imbracaminte urbana și de a crea o comunitate unita in jurul acestei culturi.

https://www.buzzsneakers.com/RON_ro

Sport Vision

Sport Vision, o viziune profesionistă asupra sportului. Magazinele Sport Vision au la bază conceptul multi-brand, găzduind peste 40 de branduri: NIKE, ADIDAS, UMBRO, REEBOK, CHAMPION, CONVERSE, ELLESE, PUMA, SERGIO TACCHINI, , KARRIMOR, SLAZENGER și multe altele. Toate magazinele pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de încălțăminte sport, îmbrăcăminte, echipamente sportive și accesorii. În sport, pasiunea și profesionalismul sunt pilonii de bază pentru o performanță la cote maxime! Grație acestui concept clar și bine organizat, clienții pot face cumpărături cu ușurință într-un mediu prietenos și profesionist. Produsele oferite sunt diverse și includ sporturi ca: alergat, antrenament, fotbal, baschet și înot. Sport Vision investește activ în dezvoltarea sportului, atât la nivel local cât și regional. Misiunea noastră este să cream o comunitate sportivă unită în România!

https://www.sportvision.ro/

4F

4F este un brand cu experiență în categoria articolelor sport, creat din pasiune pentru sport şi care acordă o deosebită atenție materialelor de înaltă calitate, tehnologiilor moderne şi designului în trend.

Cei 4F reprezintă Freedom, Fashion, Future and Fit. 4F acordă importanță produselor sale şi îmbrățişează bucuria pe care antrenamentele o oferă clienților săi. 4F se gândeşte la noi tehnologii, potrivite atât pentru generațiile prezente , cât şi pentru generațiile viitoare de sportivi. 4F participă la cele mai mari evenimente sportive la nivel mondial și este prezent în viața echipelor sportive locale. 4F inspiră oamenii să-și înceapă aventura cu sportul și îi încurajează să îl integreze în viața lor de zi cu zi.

Descoperă colecția noastră şi decide ce înseamnă 4F pentru tine.

Urmărește-ne pe Facebook & Instagram.

www.4fstore.ro

Sizeer

La Sizeer găsești produse de brand (încălțăminte, dar și textile): Nike, Adidas, Puma, Reebok, Vans, Lacoste etc.

Site: www.sizeer.ro