Kigili

Suntem un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați preferat de bărbatul modern, rațional și de succes în Turcia. Continuăm să fim indispensabili pentru profesioniștii orașului cu viziunea noastră inovatoare și cu colecțiile noastre de talie mondială. Aducem un rol de pionierat cu inovațiile pe care le aducem sectorului modei și prezentăm tendințele pe placul bărbaților, interpretându-le cu propriile noastre linii.

Oferind opțiuni pentru diferite grupe de vârstă, colecțiile noastre oferă bărbaților cea mai confortabilă experiență vestimentară în fiecare zi a săptămânii. Costume care vă permit să vă mutați liber într-o întâlnire de afaceri ocupată; modele casual care oferă confort la un mic dejun de duminică, cele mai elegante tuxeduri pentru ocazii speciale sau trıcotajele care te încălzesc pentru o vacanță la schi sunt câțiva dintre factorii care îți îmbogățesc experiența Kiğılı.

INA

INA parfumeria oriental

 

Stay Fit Gym

Sibienii au un motiv în plus să meargă la mall: noul centru de fitness și aerobic Stay Fit Gym s-a deschis în Promenada Sibiu, la nivelul 2 și dispune de patru zone de antrenament: fitness, cardio, group aerobic și functional training, și peste 50 de aparate, pentru a antrena toate grupele musculare.

Sibienii au de ales dintre cele 20 de tipuri de antrenamente disponibile, adaptate după nevoile și capacitățile fiecăruia, de la clase potrivite pentru oricine, și până la clase mai avansate, dedicate celor deja obișnuiți cu sportul.

Centrul Stay Fit Gym din Promenada Sibiu va fi deschis zilnic, de la 07.00 la 23.00 în timpul săptămânii, și de la 10.00 la 22.00 în weekend.

Stay Fit Gym este un brand 100% românesc și una dintre cele mai mari rețele de fitness & aerobic din România. Centrele sunt dotate cu cele mai noi echipamente, iar antrenorii sunt pregătiți astfel încât să ajute clienții să ajungă la cele mai bune rezultate într-un timp optim.

Stay Fit Gym oferă servicii de fitness (strength, cardio, functional training), cycling și aerobic (zumba, circuit, pump, step & tone, abs & butt, pilates, yoga etc), accesibile pe baza abonamentelor HERO și SuperHERO  – care se ieftinesc constant.

Mai multe detalii pe stayfit.ro

Bijuteria Jasmin

Povestea Bijuteriei Jasmin a început în 1981, iar de atunci am reușit să creăm milioane de amintiri de neuitat cu ajutorul brandurilor Verighete Jasmin, Diamante Rosa Bianco și Bijuteriile Perla Negra.

În cele peste 30 de magazine răspândite pe teritoriul României, vei fi primit mereu cu zâmbetul pe buze de către experții noștri, care vă vor călăuzi și susține în a găsi bijuteriile de aur ideale pentru cele mai memorabile momente din viața ta.

Fiecare bijuterie în parte este particularizată în funcție de personalitatea căruia îi este destinată.

Cuvintele care ne definesc sunt calitate, originalitate, profesionalism, exclusivitate și accesibilitate.

Bobalicious

Boba Tea sau Bubble Tea este un deliciu cu origini asiatice, o băutură apărută prima dată în Taiwan și extrem de populară și în America, Europa și Australia.

Bubble Tea – o combinație inedită pe bază de ceai şi toppinguri de tapioca sau popping boba. O băutură mereu proaspătă făcută din ingrediente de cea mai bună calitate.

Vom prepara bubble tea-ul din ceai verde Jasmine, ceai Oolong sau ceai negru Assam Black, fie cu lapte sau creamer, la care se adaugă perle de tapioca sau popping boba (perle din suc natural de fructe) sau jeleuri. Este o băutură fără conservanți artificiali, potrivită și pentru vegani, ce poate fi servită atât caldă, cât şi rece, în funcţie de preferințe.

Te așteptăm să guști din savoarea inconfundabilă semnată Bobalicious!

IQOS

Insula IQOS, o experiență comercială unică, este spațiul perfect pentru interacțiunea utilizatorilor cu universul de brand într-o atmsoferă relaxată unde fumătorii adulți își pot achiziționa device-ul sau pachete de Heets.

Tot aici, vizitatorii beneficiază de sesiuni individuale de testare a produsului, asistență personalizată și au acces la gama largă de accesorii și ediții limitate IQOS.