Bobalicious

Boba Tea sau Bubble Tea este un deliciu cu origini asiatice, o băutură apărută prima dată în Taiwan și extrem de populară și în America, Europa și Australia.

Bubble Tea – o combinație inedită pe bază de ceai şi toppinguri de tapioca sau popping boba. O băutură mereu proaspătă făcută din ingrediente de cea mai bună calitate.

Vom prepara bubble tea-ul din ceai verde Jasmine, ceai Oolong sau ceai negru Assam Black, fie cu lapte sau creamer, la care se adaugă perle de tapioca sau popping boba (perle din suc natural de fructe) sau jeleuri. Este o băutură fără conservanți artificiali, potrivită și pentru vegani, ce poate fi servită atât caldă, cât şi rece, în funcţie de preferințe.

Te așteptăm să guști din savoarea inconfundabilă semnată Bobalicious!

IQOS

Insula IQOS, o experiență comercială unică, este spațiul perfect pentru interacțiunea utilizatorilor cu universul de brand într-o atmsoferă relaxată unde fumătorii adulți își pot achiziționa device-ul sau pachete de Heets.

Tot aici, vizitatorii beneficiază de sesiuni individuale de testare a produsului, asistență personalizată și au acces la gama largă de accesorii și ediții limitate IQOS.

My Geisha

My Geisha este brandul fenomen al anului 2020, care în doar 3 ani a reusit într-o perioadă critică să deschidă 33 magazine în România dar și să depășească granițele țării: Austria, Belgia, Republica Moldova, Italia, Spania, Germania și Franța!

Cu parfumuri puternice și persistente originare din Dubai au devenit primii producători de parfumuri din România, iar de curând au lansat primele produse de skincare my Geisha, produse în Korea.

Din 2018 până în prezent my Geisha este unic distribuitor în Romania al renumitului brand de skincare Shangpree Korea, care de 13 ani câștigă consecutiv premiul CIDESCO, iar pe parcurs au devenit distribuitori și pentru alte branduri recunoscute ( Polonia, USA, Korea).

iStyle

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare rețea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul și Estul Europei. Prin intermediul celor 50 de magazine retail și online, iSTYLE oferă gama completă de Mac, iPad, iPhone și Apple Watch, împreună cu un portofoliu impresionant, dar atent selecționat, de accesorii și software. 


În acest moment, în România, există treisprezece magazine iSTYLE în București, Constanța, Timișoara, Cluj, Brașov, Iași și Sibiu. iSTYLE furnizează de peste 22 ani clienților din România servicii de cea mai înaltă calitate și stabilitate prin intermediul unei echipe competente de specialiști certificați și permanent instruiți la standardele Apple.


iSTYLE nu este un simplu spațiu comercial, ci și cel mai potrivit loc de a descoperi lumea Apple cu ajutorul echipei de consultanți specializați. Fie că doriți să profitați la maximum de Mac-ul personal sau să găsiți soluția potrivită pentru nevoile angajaților dvs., personalul nostru instruit de Apple vă poate oferi întotdeauna recomandări obiective și profesionale. În plus, oferim o gamă largă de servicii, de la reparații la programe financiare și de leasing.