Candy Cat

CANDY CAT este o rețea unică de magazine de dulciuri cu un concept incomparabil. Ne dezvoltăm activ și avem deja magazine în Olanda, Polonia, Ucraina, Rusia și Bulgaria.

CANDY CAT prezintă producători de marmeladă de renume mondial. Acest paradis dulce este plin de culori strălucitoare! La noi poți găsi peste 200 de feluri delicioase de marmeladă, cel mai delicat sufleu, caramelă realizată manual, nuci exclusive, fructe și pomușoare în ciocolată, gume de mestecat delicioase cu umpluturi, drajeuri multicolore și produse unice din diferite țări ale lumii.

Magazinele cu marca CANDY CAT – o lume a dulciurilor pentru copii și adulți, unde fiecare oaspete poate găsi bunătăți pe placul lui! Stilul pirat în design vă va face să vă simțiți în lumea fabuloasă a dulciurilor!

Nala

NALA este retailerul de cosmetice cu peste 90% ingrediente naturale. Misiunea NALA este să te ajutăm să te îngrijești de sănătatea corpului tău și vrem să te simți în siguranță atunci când îți faci rutina de înfrumusețare zilnică, fie că vorbim de curățarea corpului, relaxare, îngrijirea părului sau a tenului. Formulele produselor NALA au un conținut de peste 90% ingrediente naturale și nu conțin parabeni. În timpul folosirii produselor cosmetice, ingredientele chimice se absorb în corpul nostru. Formulele produselor NALA au fost dezvoltate de către NALA COSMETICS Olanda pentru a te proteja de ingredientele chimice nedorite și pentru a îți asigura un ten și un corp sănătos.

Valorile brandului NALA

Produse cu peste 90% ingrediente naturale, vegetariene – prețuim stilul de viață sănătos și credem că ingredientele naturale vegetariene sunt compatibile cu principiile etice ale brandului nostru și ne ajută să avem pielea sănătoasă pe termen lung. Studii ștințifice precum Studiul China au dovedit efectele negative ale produselor de origine animală asupra corpului nostru. O bună parte din ingredientele produselor cosmetice se absorb în corpul nostru în timpul folosirii și de aceea produsele NALA nu conțin ingrediente de origine animală, sunt 100% vegetariene, conțin peste 90% ingrediente naturale, contribuind la starea ta de sănătate și la frumusețea corpului tău.

Produse netestate pe animale – suntem ferm împotriva testării produselor cosmetice pe animale și susținem această inițiativă globală de a standardiza interdicția testării pe animale ale produselor cosmetice în întreaga lume, nu doar în Uniunea Europeană.

Viziunea NALA

Ne dorim să oferim o soluție completă de întreținere personală clienților care doresc să își protejeze sănătatea corpului lor prin evitarea asimilării substanțelor chimice nedorite aflate curent în majoritatea produselor cosmetice din industria cosmetică.

Site 

Facebook 

Instagram 

 

Kigili

Suntem un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați preferat de bărbatul modern, rațional și de succes în Turcia. Continuăm să fim indispensabili pentru profesioniștii orașului cu viziunea noastră inovatoare și cu colecțiile noastre de talie mondială. Aducem un rol de pionierat cu inovațiile pe care le aducem sectorului modei și prezentăm tendințele pe placul bărbaților, interpretându-le cu propriile noastre linii.

Oferind opțiuni pentru diferite grupe de vârstă, colecțiile noastre oferă bărbaților cea mai confortabilă experiență vestimentară în fiecare zi a săptămânii. Costume care vă permit să vă mutați liber într-o întâlnire de afaceri ocupată; modele casual care oferă confort la un mic dejun de duminică, cele mai elegante tuxeduri pentru ocazii speciale sau trıcotajele care te încălzesc pentru o vacanță la schi sunt câțiva dintre factorii care îți îmbogățesc experiența Kiğılı.

INA

INA parfumeria oriental

 

Stay Fit Gym

Sibienii au un motiv în plus să meargă la mall: noul centru de fitness și aerobic Stay Fit Gym s-a deschis în Promenada Sibiu, la nivelul 2 și dispune de patru zone de antrenament: fitness, cardio, group aerobic și functional training, și peste 50 de aparate, pentru a antrena toate grupele musculare.

Sibienii au de ales dintre cele 20 de tipuri de antrenamente disponibile, adaptate după nevoile și capacitățile fiecăruia, de la clase potrivite pentru oricine, și până la clase mai avansate, dedicate celor deja obișnuiți cu sportul.

Centrul Stay Fit Gym din Promenada Sibiu va fi deschis zilnic, de la 07.00 la 23.00 în timpul săptămânii, și de la 10.00 la 22.00 în weekend.

Stay Fit Gym este un brand 100% românesc și una dintre cele mai mari rețele de fitness & aerobic din România. Centrele sunt dotate cu cele mai noi echipamente, iar antrenorii sunt pregătiți astfel încât să ajute clienții să ajungă la cele mai bune rezultate într-un timp optim.

Stay Fit Gym oferă servicii de fitness (strength, cardio, functional training), cycling și aerobic (zumba, circuit, pump, step & tone, abs & butt, pilates, yoga etc), accesibile pe baza abonamentelor HERO și SuperHERO  – care se ieftinesc constant.

Mai multe detalii pe stayfit.ro

Bijuteria Jasmin

Povestea Bijuteriei Jasmin a început în 1981, iar de atunci am reușit să creăm milioane de amintiri de neuitat cu ajutorul brandurilor Verighete Jasmin, Diamante Rosa Bianco și Bijuteriile Perla Negra.

În cele peste 30 de magazine răspândite pe teritoriul României, vei fi primit mereu cu zâmbetul pe buze de către experții noștri, care vă vor călăuzi și susține în a găsi bijuteriile de aur ideale pentru cele mai memorabile momente din viața ta.

Fiecare bijuterie în parte este particularizată în funcție de personalitatea căruia îi este destinată.

Cuvintele care ne definesc sunt calitate, originalitate, profesionalism, exclusivitate și accesibilitate.

Bobalicious

Boba Tea sau Bubble Tea este un deliciu cu origini asiatice, o băutură apărută prima dată în Taiwan și extrem de populară și în America, Europa și Australia.

Bubble Tea – o combinație inedită pe bază de ceai şi toppinguri de tapioca sau popping boba. O băutură mereu proaspătă făcută din ingrediente de cea mai bună calitate.

Vom prepara bubble tea-ul din ceai verde Jasmine, ceai Oolong sau ceai negru Assam Black, fie cu lapte sau creamer, la care se adaugă perle de tapioca sau popping boba (perle din suc natural de fructe) sau jeleuri. Este o băutură fără conservanți artificiali, potrivită și pentru vegani, ce poate fi servită atât caldă, cât şi rece, în funcţie de preferințe.

Te așteptăm să guști din savoarea inconfundabilă semnată Bobalicious!

IQOS

Insula IQOS, o experiență comercială unică, este spațiul perfect pentru interacțiunea utilizatorilor cu universul de brand într-o atmsoferă relaxată unde fumătorii adulți își pot achiziționa device-ul sau pachete de Heets.

Tot aici, vizitatorii beneficiază de sesiuni individuale de testare a produsului, asistență personalizată și au acces la gama largă de accesorii și ediții limitate IQOS.