*Bringo

Bringo este prima platformă locală specializată în cumpărături online și livrare la domiciliu, unde poți găsi tot ce ai nevoie – de la fructe și legume, până la echipament sportiv și cărți. La Bringo ai un personal shopper care face cumpărăturile așa cum le-ai face tu, te ajută să înlocuiești produse sau să adaugi altele noi.

*SECOM

Secom® este trendsetter și lider de autoritate în soluții de medicină integrativă, care și-a construit, în cei 18 ani de activitate, pe piața din România, o reputație solidă în domeniul comercializării de produse naturale premium pentru sănătate și frumusețe cu ingrediente studiate, certificate și brevetate la nivel global. 

*VOYO

VOYO este o platformă cu conținut video, tip SVOD (pe bază de subscripție). Pe VOYO ai toate canalele LIVE PRO TV (PRO TV, Acasă TV, PRO Arena, PRO Cinema, Acasă Gold), emisiuni exclusiv digitale, filme, seriale naționale și internaționale, sezoane integrale ale emisiunilor PRO TV și competiții sportive în direct, oricând vrei, de unde vrei.

Forda

Curățătorie și călcătorie de înaltă calitate.

Articole vestimentare.

Articole de casă.

Curațare, igienizare încălțăminte.

Stay Fit Gym

Sibienii au un motiv în plus să meargă la mall: noul centru de fitness și aerobic Stay Fit Gym s-a deschis în Promenada Sibiu, la nivelul 2 și dispune de patru zone de antrenament: fitness, cardio, group aerobic și functional training, și peste 50 de aparate, pentru a antrena toate grupele musculare.

Sibienii au de ales dintre cele 20 de tipuri de antrenamente disponibile, adaptate după nevoile și capacitățile fiecăruia, de la clase potrivite pentru oricine, și până la clase mai avansate, dedicate celor deja obișnuiți cu sportul.

Centrul Stay Fit Gym din Promenada Sibiu va fi deschis zilnic, de la 07.00 la 23.00 în timpul săptămânii, și de la 10.00 la 22.00 în weekend.

Stay Fit Gym este un brand 100% românesc și una dintre cele mai mari rețele de fitness & aerobic din România. Centrele sunt dotate cu cele mai noi echipamente, iar antrenorii sunt pregătiți astfel încât să ajute clienții să ajungă la cele mai bune rezultate într-un timp optim.

Stay Fit Gym oferă servicii de fitness (strength, cardio, functional training), cycling și aerobic (zumba, circuit, pump, step & tone, abs & butt, pilates, yoga etc), accesibile pe baza abonamentelor HERO și SuperHERO  – care se ieftinesc constant.

Mai multe detalii pe stayfit.ro

TUI Travel

TUI Group, liderul mondial în domeniul turismului, își continuă prezența în România sub brandul TUI TravelCenter printr-un parteneriat strategic cu Memento Group.

Agențiile TUI TravelCenter din România funcționează sub conceptul „Marketplace” sau “Travel Hypermarket” care se traduce printr-o varietate mare de furnizori, cu palete largi de destinații și hoteluri în exclusivitate, prin garantarea unui concendiu în adevăratul sens al cuvântului și un raport calitate-preț competitive. Prin TUI TravelCenter, clienții din România au acces direct la portofoliul divers al touroperatorului german, la servicii turistice de cea mai bună calitate, cazări în hoteluri din toate destinațiile de vacanță din lume, multe dintre ele operate sub marcă proprie, o mare varietate de pachete turistice, croaziere, servicii de ticketing și asistență turistică. Portofoliul celui mai mare touroperator mondial, TUI, fiind pus în valoare de infrastructura grupului Memento, în beneficiul turistului român.

Oferim tuturor clienților care ne acordă încrederea lor, mai mult decât „customer care”, și anume servicii de „customer experience”, depăsindu-le așteptările. Siguranța pachetului turistic comercializat și calitatea vacanței derivă în primul rând din consultanța de calitate oferită din momentul achiziției pachetului și până la întoarcerea din călătorie.

Punem accentul pe calitate și pe satisfacția deplină a clienților noștri. Din primul moment în care ne caută și până la întoarcerea acasă din călătorie, turiștii români au garanția celor mai bune servicii turistice și asistență pe tot parcursul vacanței lor.

Viziunea, valorile și angajamentul pe care îl luăm față de clienții noștri, formează baza acțiunii și atitudinii noastre – atât în interior, cât și în exterior. Călătoriile lărgesc mintea oamenilor, deschizându-le porțile către descoperirea diversității lumii, explorarea de noi orizonturi, experimentarea culturilor străine. Iar noi, la TUI TravelCenter, creăm momente de neuitat pentru turiștii români și facem ca visele lor să devină realitate.

Suntem conștienți de importanța călătoriilor și a turismului pentru multe state ale lumii și pentru oamenii care locuiesc acolo. Suntem parteneri ai acestor regiuni și contribuim la modelarea viitorului lor, într-un mod angajat și durabil.

Think Travel. Think TUI.

Enel X – Punct reîncărcare mașini electrice

Stațiile de reîncărcare JuicePump permit reîncărcarea a două vehicule electrice în același timp cu o putere de 50 kW DC respectiv 22 kW AC. În curent continuu, încărcarea până la 80% din nivelul bateriei durează aproximativ 25 de minute, în funcție de modelul și specificațiile mașinii.

Stațiile de tip JuicePole vor avea o putere disponibilă de 2 x 22 kW AC, fiecare dintre stații permite reîncărcarea simultană a două vehicule electrice și încărcarea a până la 40% din nivelul bateriei în 30 de minute, în funcție de modelul și specificațiile mașinii.

BW Photo Booth

Fotografii fun, fotografii ID – toate în mall, instant! Intră în cabinele noastre foto și lasă-te condus de entuziasmul fotografiilor fun: fotografii color, fotografii alb-negru, diferite colaje și GIF-uri! Dacă vrei, poți să listezi mai multe exemplare ca să împarți bucuria amintirilor cu cei dragi, dar ai acces și la varianta digitală a fotografiilor – nu uita de butonul share pe rețelele sociale!

Ai nevoie urgent de fotografii de tip ID pentru legitimație, diplomă sau pașaport?

Caută tot BW Photo Booth în mall și rezolvă-ți problema cu ușurință! Acum îți poți face chiar tu aceste poze într-un singur minut!
Într-o sesiune foto se realizează 8 fotografii de 3,5 x 4,5 cm pe o coală de 10 x 15 cm. Nu uita: poți să refaci sesiunile de ori de câte ori dorești fără cost – printarea se face numai după alegerea celei mai potrivite poze!

BW Photo Booth te așteaptă în Promenada Sibiu!

www.cabinefoto.ro