I-Med Optic

Trăim în secolul vitezei și fiecare minut contează. Echipa iMed Opticlinic a creat un sistem integrat pentru ca dumneavoastră să nu mai fiți puși pe drumuri pentru a vă rezolva problemele oftalmologice. Vă oferim consultații cu aparatură de ultimă generație şi o gamă variată de lentile și rame de ochelari.

Când credeți că este cel mai important să vedem bine? Vă informăm că la  fiecare 5 secunde, o persoană din lume își pierde vederea. Doar sfaturile şi tratamentele recomandate de un medic oftalmolog te pot ajuta să previi problemele grave!

La iMed Opticlinic găsiţi o gamă variată de ochelari, iar specialiştii noştri vă vor ajuta să găsiţi cea mai bună variantă pentru dvs.! Îndrăzniţi să purtaţi rame moderne şi de calitate! Vă aşteptăm să vă convingeţi!

 

Opticris

Opticris este o retea de centre de optica medicala computerizata, avand peste 25 de ani experienta in domeniul opticii medicale si a ochelarilor de soare, o traditie de excelenta in calitatea serviciilor si a produselor, unde se intalnesc profesionalismul medical, promptitudinea in servicii cu bunul gust si estetica produselor noastre.

Opticris este principalul partener al liderilor mondiali si comercializeaza brandurile de renume: Cartier, Lindberg, Chrome Hearts, Tiffany, Bvlgari, Miu Miu, Oliver Peoples, Alain Mikli, Prada, Burberry, Dolce Gabbana, Versace, Persol, Ray-Ban, Vogue, Sferoflex, Anna Karin Karlsson, Elie Saab, Christian Dior, Fendi, Jimmy Choo, Oxydo, Moschino Love, Carrera, Polaroid, Pierre Cardin, Opticris, Cris   aflandu-se in avangarda tendintelor de fashion din intreaga lume.

Centrele de optica Opticris va pun la dispozitie cele mai noi tehnologii si inovatii in materie de lentile aeriene si lentile de contact.

Cabinetele Opticris sunt dotate cu aparatura computerizata de ultima generatie pentru diagnosticarea oricaror afectiuni oculare.

Consultatiile oftalmologice in cadrul centrelor sunt efectuate de specialialisti, cu o experienta vasta in domeniu, pacientii fiind investigati cu profesionalism, acordand fiecaruia in parte o importanta deosebita.

Va asteptam in centrele Opticris cu servicii premium si produse de calitate!

OptyU

OptyU sprijina vederea de maine! La OptyU iti oferim consultanta pentru orice dorinta in materie de optica. Aici gasiti rama sau ochelari de soare de la cele mai cunoscute branduri si cea mai noua tehnologie in personalizarea ochelarilor. Magazinele noastre dispun de aparatura moderna care ajuta la identificarea afectiunilor de vedere si tehnologie ultra moderna folosita in slefuirea si montarea lentilelor . OptyU este alegerea potrivita pentru ochelari de vedere sau ochelari de soare.