Kigili

Suntem un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați preferat de bărbatul modern, rațional și de succes în Turcia. Continuăm să fim indispensabili pentru profesioniștii orașului cu viziunea noastră inovatoare și cu colecțiile noastre de talie mondială. Aducem un rol de pionierat cu inovațiile pe care le aducem sectorului modei și prezentăm tendințele pe placul bărbaților, interpretându-le cu propriile noastre linii.

Oferind opțiuni pentru diferite grupe de vârstă, colecțiile noastre oferă bărbaților cea mai confortabilă experiență vestimentară în fiecare zi a săptămânii. Costume care vă permit să vă mutați liber într-o întâlnire de afaceri ocupată; modele casual care oferă confort la un mic dejun de duminică, cele mai elegante tuxeduri pentru ocazii speciale sau trıcotajele care te încălzesc pentru o vacanță la schi sunt câțiva dintre factorii care îți îmbogățesc experiența Kiğılı.

Boutique 17

Boutique 17 este un concept care are ca target principal femeia moderna 30 de ani + . Brandul reprezinta o colectie unica in Romania care imbina elementul fashion traditional cu utilitatea de a purta la orice ocazie haine care se deosebesc prin stil si culoare. Tesaturile sunt in marea lor parte din fibre naturale achizitionate in special de la producatori italieni de renume. Nu in ultimul rand , colectia de genti si accesorii, vine sa completeze intr-un mod fericit o tinuta de exceptie cu care orice doamna devine o persoana de invidiat in cercul de prieteni. La final trebuie sa mentionam un element foarte important . Preturile sunt atat de atractive incat clientilor nu le vine a crede nivelul promotiilor care sunt mereu in magazin.

Skechers

Lider mondial pe segmentul de încălțăminte de zi cu zi și încălțăminte pentru sporturi de performanță, Skechers USA proiectează, dezvoltă și comercializează peste 3.000 de modele pentru bărbați, femei și copii. Succesul Skechers se datorează angajaților săi, calității produselor, varietății ofertei, canalelor de distribuție internaționale, precum și a instrumentelor de marketing multi-channel targetate. Compania oferă două categorii distincte de încățăminte: divizia de pantofi de zi cu zi și încălțăminte pentru sporturi de performanță. Prin licențe, compania oferă și îmbrăcăminte de marcă, accesorii, ochelari, și multe altele. Printre celebritățile girant pentru produsele din colecția lifestyle de la Skechers se numără artista premiată cu platină Camila Cabello, precum și legende ale atletismului: David Ortiz, Tony Romo, Sugar Ray Leonard și Howie Long. Lista de atleți de elită ce reprezintă divizia Skechers Performance cuprinde campionul de maratoane și câștigător al Maratonului Bostonului Meb Keflezighi, alergătorul de elită Ed Cheserek, precum și jucătorii profesioniști de golf Matt Kuchar, Brooke Henderson, Russel Knox, Wesley Bryan, Billy Andrade, Belén Mozo și Colin Montgomerie.

Website: http://www.ro.skechers.com/

Facebook: http://www.facebook.com/SkechersRomania/

Dovani

Magazinul Dovani, prin colectiile prezentate, se adreseaza barbatului matur, preocupat de cariera, dar si de familie, care isi doreste tinute accesibile, masculine, usor de adaptat oricarui moment al zilei si pentru orice eveniment. Pantalonii, camasile, sacourile, puloverele sau tricourile propuse de magazinul Dovani pot fi usor combinate si adaptate oricarui stil vestimentar dorit: casual, smart-casual sau business iar accesoriile alese vor aduce un plus de culoare si originalitate oricarei tinute.

Escudo

Brandul ESCUDO se adreseaza barbatilor de toate varstele si vine in intampinarea barbatului modern cu tinute cu personalitate ce acopera o plaja identificata intre smart casual, office si ocazie.

Magazinul ESCUDO propune diversitatea, fiind un magazin de tip multi brand, ce comercializeaza produse fabricate in Romania, ceea ce ofera o garantie suplimentara a calitatii.

Sofiaman

Povestea Sofiaman, o afacere de familie, a început acum peste 18 ani, în 1996, cu o pijama simplă, din bumbac. De atunci, au fost realizate peste 4 milioane de produse, Sofiaman devenind cel mai mare producător de îmbrăcăminte de noapte şi de casă din România. Cu 8 magazine în toată ţara şi peste 300 de distribuitori naţionali, brandul oferă produse pentru adulţi, atât femei, cât şi pentru bărbaţi, dar şi pentru copii şi bebeluşi. Filozofia Sofiaman pune accentul pe calitate, confort, tendinţe, şi inovaţie, valori care inspiră fiecare colecţie. Tocmai aceste principii simple au clădit o afacere de familie de succes, fiind păstrate de-a lungul timpului în fiecare etapă a evoluţie companiei, de la prima pijama creată, la primul magazin deschis şi până la colaborări cu cei mai mari retaileri din ţară. Astfel, în fiecare sezon, o echipă de designeri specializaţi pe câte un segment de produs, împreună cu peste 150 de angajaţi, lucrează pentru a dezvolta peste 300 modele în concordanţă cu misiunea Sofiaman. Dorim să oferim o experienţă de cumpărături gândită astfel încât să vină în întâmpinarea dorinţelor şi nevoilor clienţilor noştri. În magazinele Sofiaman găseşti pijamale şi ţinute de interior din fibre naturale de bumbac, plăcute la atingere, completate uneori de modal şi vâscoză şi lenjerie intimă confortabilă.

Website: http://www.sofiaman.ro/

Colin’s

COLIN’S ROMANIA este parte a EROGLU HOLDING SA, companie producătoare de textile și articole de îmbrăcăminte .

Astăzi, produsele COLIN’S sunt prezente în peste 670 de magazine din 38 de țări ale lumii.

În anul 2011 reprezentanța COLIN’S intră pe piața din România. În prezent avem 29 de magazine în România, din care 12 magazine în București și 17 în țară, în orașele: Craiova, Cluj, Constanța, Iași, Brașov, Bacău, Galați, Pitești, Ploiești (2 magazine), Suceava, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara , Baia Mare, Arad și Târgoviște.

De peste 23 de ani COLIN’S continuă să-și încânte clienții cu o varietate de colecții în tendință, jeanșii fiind elementul definitoriu.

Facebook: https://www.facebook.com/Colins.Romania/

Instagram: https://www.instagram.com/colins_romania/

Website: colins.com