Energy Kids Arcade Games

Energy Kids Family Center este un concept unic în România, care și-a făcut debutul în anul 2016, prima locație fiind Iulius Town din Timișoara. Bazându-ne pe deviza noastră, și anume faptul că cele mai frumoase amintiri le creăm alături de familie și cei dragi, am decis deschiderea unui nou spațiu cu jocuri Arcade in incinta Promenada Mall, care aduce același mediu propice pentru formarea comportamentului celor mici prin jocuri specifice vârstei, interacțiune și socializare, esențiale pentru starea generală de bine și evoluția acestora în societate. Așadar, vă punem la dispoziție cele mai noi, distractive și captivante jocuri Arcade, adresate atât copiilor, cât și adulților care doresc să-și testeze abilitățile strategice, indiferent de vârstă.

Site

 

Cinebox

Cinebox este un brand înființat în 2010, făcând din tehnologia VR un concept nou în mall.
Cinebox este singura marcă care a creat o rețea de servicii internaționale în realitatea virtuală, realizând o expansiune a brandului în special în Turcia și în alte țări, cum ar fi America, Thailanda, Arabia Saudită, Ucraina, Italia și acum în România.
Cinebox este cel mai mare brand de divertisment pentru adulți si copii.

Million

„Million” este un lanț internațional de Săli de jocuri, conceput pentru locuitorii moderni ai orașului care caută o experiență interesantă ca jucător și emoții pozitive. Locatiile noastre va ofera servicii non stop, interiorul salilor este unul elegant, clasic, care îmbină atmosfera cazinoului european cu spiritul urban.  Compania se concentrează pe operațiuni de înaltă calitate de servicii, pe un brand consistent, consecvent, pe servicii pentru clienți. Million, la noi mereu esti norocos!

Website: www.millioncasino.ro

Cine Gold

Ce facem astăzi? Întrebarea la care ai nevoie de timp să te gândești, căci nu vrei să mergi nici la mama ta, nici la sora ei. Vrei hai hui prin oraș cu prietenii la o bere, și apoi să o fericești și pe ea… la un film, la Cinegold?! Cinegold este cinematograful care înseamnă mai mult decât filme, o experiență pe care o vei trăi cu cine vrei tu și alături de cine îți este drag. Ne ocupăm zilnic ca tu să ai cele mai noi filme, cel mai bun loc, cel mai confortabil scaun, cel mai bine făcut popcorn sau nachos și cel mai rece pahar de suc. Dacă vrei altceva, avem și altceva, iar programul cinematografului îl poți consulta zilnic, pentru a găsi alternativa de care ai nevoie. Astfel, Cinegold este partenerul care îți aduce întotdeauna ceva în premieră. Ce mai aștepți? Ți-ai rezervat, ce faci astăzi?

Website: www.cinegold.ro