Zebra Bubi’s

Vrei  o pauza de racoare?

Hai la Zebra Bubi’s sa descoperi cele mai proaspete produse: inghetata thailandeza, clatite, american pancakes, mini pancakes, fresh, frappe, smoothie, milkshake, ceai, limonada.

Te astetam in zona Food Court, etajul 2.

FAMOUS WAFFLES

Ne plac atât de mult gofrele belgienele încât am hotărât să le facem faimoase în toată țară. Pentru că am vrut să fim unici, am testat mai multe variante de aluat și am transformat waffleurile în sandwichuri delicioase. Produsele noastre sunt recunoscute pentru gustul autentic belgian, pufoase la interior și crocante la exterior. Poți să faci orice combinație vrei și ai de unde alege!

Avem peste 15 toppinguri și lista este deschisă. Folosim doar ingrediente de calitate, gemuri pline de fruct și crema deliciosa de alune Nutella. Produsele noastre sunt calde și se prepară pe loc, mirosul irezistibil te ajută să ne găsești.

Mara Mura

Mara Mura, The Fairytale Bakery Mara Mura este locul unde vei găsi pasiunea pentru dulce în cele mai bune prăjituri, sub bagheta magică a cofetarilor nostri talentați. Mara Mura este The Fairytale Bakery, cofetăria cu prăjituri și torturi ca o atingere delicata. Tot ce este natural și gustos intră în rețetele noastre, iar calitatea premium începe de la cele mai inedite ingrediente și se concretizează în prăjiturile și torturile din vitrina Mara Mura. Clienții Mara Mura sunt prietenii noștri, iar una din misiunile noastre este să le oferim locul perfect unde să se întâlnească, într-o atmosferă caldă și pastelată. Vă așteptăm cu drag!

Website: www.maramura.ro