Candy Cat

CANDY CAT este o rețea unică de magazine de dulciuri cu un concept incomparabil. Ne dezvoltăm activ și avem deja magazine în Olanda, Polonia, Ucraina, Rusia și Bulgaria.

CANDY CAT prezintă producători de marmeladă de renume mondial. Acest paradis dulce este plin de culori strălucitoare! La noi poți găsi peste 200 de feluri delicioase de marmeladă, cel mai delicat sufleu, caramelă realizată manual, nuci exclusive, fructe și pomușoare în ciocolată, gume de mestecat delicioase cu umpluturi, drajeuri multicolore și produse unice din diferite țări ale lumii.

Magazinele cu marca CANDY CAT – o lume a dulciurilor pentru copii și adulți, unde fiecare oaspete poate găsi bunătăți pe placul lui! Stilul pirat în design vă va face să vă simțiți în lumea fabuloasă a dulciurilor!

Zebra Bubi’s

Vrei  o pauza de racoare?

Hai la Zebra Bubi’s sa descoperi cele mai proaspete produse: inghetata thailandeza, clatite, american pancakes, mini pancakes, fresh, frappe, smoothie, milkshake, ceai, limonada.

Te astetam in zona Food Court, etajul 2.

FAMOUS WAFFLES

Ne plac atât de mult gofrele belgienele încât am hotărât să le facem faimoase în toată țară. Pentru că am vrut să fim unici, am testat mai multe variante de aluat și am transformat waffleurile în sandwichuri delicioase. Produsele noastre sunt recunoscute pentru gustul autentic belgian, pufoase la interior și crocante la exterior. Poți să faci orice combinație vrei și ai de unde alege!

Avem peste 15 toppinguri și lista este deschisă. Folosim doar ingrediente de calitate, gemuri pline de fruct și crema deliciosa de alune Nutella. Produsele noastre sunt calde și se prepară pe loc, mirosul irezistibil te ajută să ne găsești.