Mayoral

Mayoral este o companie de familie cu istorie. Acum aproape un secol, bunicul nostru a inceput cu productia de ciorapi si sosete in Malaga. Cu timpul, cu ajutorul fiilor sai, a avansat si a ajuns sa puna bazele unei companii importante in domeniu. In anii 60, cu a treia generatie la conducere, a inceput productia de articole pentru copii. Continuam in aceeasi directie  si in prezent, sub conducerea celei de a patra generatii a familiei Domínguez. Astazi Mayoral este un grup de companii care continua sa fie dedicate design-ului, confectionarii si distributiei de haine si incaltaminte pentru copii, fiind furnizor pentru peste 9 mii de clienti din peste 60 de tari. Design-ul produselor noastre incearca sa gaseasca punctul de echilibru intre calitate, moda si functionalitate, la preturi cat mai rezonabile. Facem echipa alaturi de clienti nostrii pe care ii sustinem prin campanii de imagine si marca, in timp ce ne gandim la micul consumator si la orientarea business-ului catre piata actuala.

Website: www.mayoral.com

Smyk All for kids

SMYK All for kids este brandul specializat în comercializarea de articole îmbrăcăminte,  încălțăminte și accesorii, jucării și articole de puericultură pentru copii de la naștere până la vârsta de 14 ani și toate acestea „sub un singur acoperiș”.

SMYK All for kids oferă un portofoliu vast de produse ce include propriul branduri de haine – Cool Club, și de jucării – SMIKI – precum și multe mărci globale, cum ar fi LEGO, Hasbro, Mattel.

Cu siguranță vei găsi pentru copilului tău tot ceea ce îşi doreşte sau are nevoie!

Mai multe detalii găsiți pe www.smyk.ro, pe paginile noastre de Facebook: https://www.facebook.com/smykro ,  Instagram: https://www.instagram.com/smykro si Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAEU7IQTpwEHVR7UE2bCRSw.

Noriel

Magazinul de jucării Noriel se adresează copiilor, dar și părinților care găsesc într-un spațiu dedicat o gamă de peste 3.000 de jocuri și jucării. În magazinul de jucării Noriel se pot alege de la păpuși și accesorii, masinute, seturi creative și de construcție până la jucării de exterior, produse pentru școală și jucării și accesorii pentru bebeluși.

www.noriel.ro