TORO NERO

Toro Nero este un brand românesc de accesorii din piele naturală de înaltă calitate. La standul Toro Nero vei găsi cea mai mare colecție de curele si portofele, pe langa alte accesorii din piele precum ar fi, genți de umăr, borsete, serviete, port-chei.

Cărturești

Cărturești este prima librărie-concept din România, deschisă la finalul lui 2000 și dedicată unei noi experienţe de cumpărare și promovare a cărţii şi a produselor culturale. Un spațiu care redefinește așteptările pe care le avem de la o librărie, Cărturești aduce sub același acoperiș cărți, muzică, filme, ceaiuri și accesorii, obiecte de design și mii de idei de cadouri. O cameră de zi a orașului, un regat pentru timpul tău liber, locul în care vii să cauți o carte și te găsești pe tine.

Website: carturesti.ro

Cador home

Cador home este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din România care comercializează porțelan, tacâmuri, produse din cristal, icoane și articole pentru casă. De la un mic magazin în Ploiești, pe parcursul celor peste 20 de ani de experiență, compania și-a extins prezența în întreaga țară.

Magazinele Cador home oferă o gamă variată de cadouri, decorațiuni, produse pentru casă și articole de sezon pentru întreagă familie. Colecțiile noastre includ branduri importante, multe dintre acestea alegând cu încredere Cador home ca distribuitor exclusiv în România.

Concentrându-se pe client, compania investește permanent în dezvoltarea gamei de produse, ținând cont de preferințele clienților, de tendințe și de mediu. Oferind soluții eficiente din punct de vedere financiar, Cador home oferă tot mai multor clienți posibilitatea de a-și redecora casele.

Obiectivul principal al companiei este ca fiecare clientcaretrece pragul unui magazin Cador home să aibă parte de o experiență unică, pe parcursul căreia să identifice și să achiziționeze prpodusele potrivite nevoilor lui.

Toate produsele noastre respectă normele bunului-gust, dar în același timp au un caracter de lux și rafinament aparte.

Dacă ești în căutarea unui cadou care să reflecte respectul pe care îl porți persoanei care îl primește sau dacă crezi că locuinței tale îi lipsește acel ceva care să îi dea sclipirea aparte la care visezi și să stârnească admirația tuturor celor care îți trec pragul, te invităm să vizitezi magazinul din Promenada Sibiu ca să îți găsești inspirația!

Website: https://cadorhome.ro/

Nobila Casa

Nobila Casa este un lant de magazine, de decoratiuni interioare din domeniul HOME & DECO. Face parte din divizia Mendola Pro a Mendola Group, companie infiintata in 1991. Brandul Nobila Casa a luat nastere in anul 1999 la Cluj-Napoca, fiind o afacere de familie. Se concentreaza sa accentueze caldura caminului si a stilului personal prin toata gama de articole de care ai nevoie pentru amenajarea caminului cat si posibilitatea de a achizitiona cadoul pe placul persoanei dragi. In 2019, lantul magazinelor numara 18 locatii in 15 orase: Sibiu, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Bistrita, Zalau, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Arad, Satu Mare, Deva si Sfantul Gheorghe si Oradea! Mai multe detalii puteti gasi accesand pagina de web: www.nobilacasa.ro