TUI Travel

TUI Group, liderul mondial în domeniul turismului, își continuă prezența în România sub brandul TUI TravelCenter printr-un parteneriat strategic cu Memento Group.

Agențiile TUI TravelCenter din România funcționează sub conceptul „Marketplace” sau “Travel Hypermarket” care se traduce printr-o varietate mare de furnizori, cu palete largi de destinații și hoteluri în exclusivitate, prin garantarea unui concendiu în adevăratul sens al cuvântului și un raport calitate-preț competitive. Prin TUI TravelCenter, clienții din România au acces direct la portofoliul divers al touroperatorului german, la servicii turistice de cea mai bună calitate, cazări în hoteluri din toate destinațiile de vacanță din lume, multe dintre ele operate sub marcă proprie, o mare varietate de pachete turistice, croaziere, servicii de ticketing și asistență turistică. Portofoliul celui mai mare touroperator mondial, TUI, fiind pus în valoare de infrastructura grupului Memento, în beneficiul turistului român.

Oferim tuturor clienților care ne acordă încrederea lor, mai mult decât „customer care”, și anume servicii de „customer experience”, depăsindu-le așteptările. Siguranța pachetului turistic comercializat și calitatea vacanței derivă în primul rând din consultanța de calitate oferită din momentul achiziției pachetului și până la întoarcerea din călătorie.

Punem accentul pe calitate și pe satisfacția deplină a clienților noștri. Din primul moment în care ne caută și până la întoarcerea acasă din călătorie, turiștii români au garanția celor mai bune servicii turistice și asistență pe tot parcursul vacanței lor.

Viziunea, valorile și angajamentul pe care îl luăm față de clienții noștri, formează baza acțiunii și atitudinii noastre – atât în interior, cât și în exterior. Călătoriile lărgesc mintea oamenilor, deschizându-le porțile către descoperirea diversității lumii, explorarea de noi orizonturi, experimentarea culturilor străine. Iar noi, la TUI TravelCenter, creăm momente de neuitat pentru turiștii români și facem ca visele lor să devină realitate.

Suntem conștienți de importanța călătoriilor și a turismului pentru multe state ale lumii și pentru oamenii care locuiesc acolo. Suntem parteneri ai acestor regiuni și contribuim la modelarea viitorului lor, într-un mod angajat și durabil.

Think Travel. Think TUI.

DERTOUR

Parte a grupului german REWE, Dertour aduce în România promisiunea unei oferte variate de produse turistice, a siguranței și, nu în ultimul rând, a calității germane.

Consultanții Dertour vă așteaptă cu un portofoliu bogat: oferte de pachete turistice charter sau individuale, vacanțe exotice, croaziere, bilete de avion, de tren sau de autocar, oferte de cazare, servicii de rent-a-car, excursii opționale la sol și asigurări de călătorie.

La Dertour găsiți vacanță perfectă pentru dumneavoastră!

 www.dertour.ro

REMAX

Re/Max Xux Investment – Agenție Imobiliară Sibiu

Am apărut din dorința de schimbare în bine și creșterea a calității și a profesionalismului serviciilor imobiliare și știm că nu este suficient doar să vorbim despre acste lucruri, de aceea, cu perseverență și devotament, zilnic ne facem modelul și standardele de lucru cunoscute.

În cadrul echipei Agenției Imobiliare Re/Max Xux Investment  avem departamente specializate pe următoarele activități: investiții, vânzări, cumpărări, închiriere și administrări imobile.

https://www.remax.ro